DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Delavnica Upravljanje s Facebook stranjo

 

Gradite skupnost

Privrženci vaše tržne znamke ali podjetja, ki se povežejo z vašo stranjo na Facebooku, so osnova za grajenje skupnosti potrošnikov. Z novim znanjem lahko zgradite trdne vezi z njimi.

Ostanite v stiku

Privržence lahko sproti obveščate o novostih v vaši ponudbi in delovanje, hkrati pa pridobivate povratne informacije, ki vam pomagajo pri grajenju strategije vašega poslovanja.

Izognite se napakam

Ste vedeli, da Facebook lahko kadarkoli izbriše osebni profil, ki predstavlja podjetje ali tržno znamko? Napačna poteza vam lahko nakoplje kup težav. Pomagali vam bomo ubrati pravo smer.

   

Želim ponudbo > 
S pomočjo družabnega omrežja Facebook lahko skrbite za ugled svojega podjetja oziroma tržne znamke, spremljate odziv in gradite odnos s potencialnimi in obstoječimi strankami. Na delavnici se naučite malih trikov in zlatih pravil Facebooka, pomagamo pa vam tudi vzpostaviti vašo novo Facebook stran.

 

Delavnica je primerna za vse, ki:

  • Želite graditi odnos s svojimi potrošniki ali občinstvom in pridobivati povratne informacije.
  • Želite, da vaše podjetje ali tržna znamka postane dobrodošel del prostega časa vaših potrošnikov ali občinstva.
  • Izdelke ali storitve ponujate končnim potrošnikom, ali pa bi svoje stranke radi obveščali o novostih in z njimi delili znanje.

Vsebina
  • Zakaj na Facebook
  • Oblike nastopa
  • Strategija Facebook strani
  • 3 velike pasti Facebooka
  • Praktični del: vzpostavitev in upravljanje
Gradiva  Predstavitveno gradivo v formatu .pdf ali .ppt
Namen  Opremiti udeležence z znanjem, ki bo omogočilo uspešen nastop na platformi Facebook. Namen nastopa je lahko povečevanje ugleda ali prepoznavnosti, spremljanje odziva občinstva, vzpostavljanje odnosov s potrošniki ipd.
Udeleženci   Izobraževanje je primerno za udeležence, ki jih zanima nastop v družabnih medijih in bodo imeli čas za upravljanje s stranjo.


   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Izobraževanje Nastop v družabnih medijih >

Delavnica Twitter za podjetje ali blagovno znamko > 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.