Spletni marketing

 

Najdite svoje stranke na spletu.

Bi radi, da vašo spletno stran obišče več potencialnih kupcev? Ima vaša stran veliko obiskovalcev, ampak ne prinaša povpraševanj? Z optimizacijo za iskalnike, Facebook in Google oglaševanjem ter e-poštnim marketingom vam bomo pomagali doseči boljše rezultate na spletu.

Preberite več o spletnem marketingu >

 
 

Izdelava spletnih strani


Spletne strani, ki dosegajo vaše cilje.
Si želite spletno stran, ki bo enostavna za urejanje, hkrati pa bo prinašala dobre rezultate? Bi radi, da se kupci na stran radi radi vračajo? S skrbnim načrtovanjem uporabniške izkušnje in enostavno uporabo Webtasy CMS boste vaše cilje dosegali zlahka, obiskovalci pa bodo navdušeni.

Preberite več o izdelavi spletnih strani >

     
     
 

Izobraževanja za splet


Spletno znanje za uspešno poslovanje.
Na izobraževanjih vas seznanimo z osnovami spletnega marketinga. Naučimo vas  pisati za splet, blogati, uporabljati Webtasy CMS, upravljati z vašo FB stranjo, voditi Google oglase ter interpretirati rezultate Google Analytics.

Preberite več o izobraževanju za splet >

 
 

Svetovanje


Prave informacije za dobre poslovne odločitve.
Niste zadovoljni z rezultati vaše spletne strani oz. jih želite zboljšati? Za vas pripravimo analizo obstoječega stanja, izmerimo učinkovitost spletne strani in prevetrimo aktivnosti spletnega marketinga.

Preberite več o svetovanju >


Zaupajo nam
 
       
 
       
 
       
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.