Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Spletni marketing

Kako pridobiti stranke s pomočjo spleta?

Se spomnite časov, ko je bilo treba samo objaviti spletno stran, pa je bila zgodba uspešno zaključena? Sama od sebe se je dobro uvrščala med rezultati iskalnikov, potencialne stranke so jo našle in stopile v stik z vami, konkurenca pa je bila na spletu prav toliko aktivna kot vi.

Danes so ti časi mimo. Dobra spletna stran je šele prvi korak na poti spletnega marketinga, ki bo iz stroška njene izdelave naredil investicijo. Spletne strani se soočajo z vedno močnejšo konkurenco, uporabniki spleta pa s poplavo informacij. Za pozornost in odziv potencialnih strank se je treba boriti.
 

Koliko vas stane prejeto povpraševanje?

Dobra novica je, da je spletni marketing še vedno občutno cenejši od trženja v tradicionalnih medijih, njegovi rezultati pa so merljivi. Za vas spremljamo rezultate marketinških akcij in porabo sredstev za doseganje vaših ciljev. Vaša investicija v spletni marketing bo tako porabljena na najboljši možen način.
Optimizacija za iskalnike


Če se vaša spletna stran ne znajde na prvi strani zadetkov v iskalnikih, kot je Google, ste izgubili tudi do 90 % obiskovalcev, ki bi lahko postali vaše stranke. Pomagamo vam izboljšati uvrstitev v iskalnikih in tako na stran pripeljati kakovosten obisk.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Google oglasi


Uporabnik spleta, ki v iskalnik vpiše vaše ključne besede, že aktivno išče ponudbo, kot je vaša. S klikom na vaš oglas najde vsebino, ki ga zanima, in bolj verjetno opravi nakup ali odda povpraševanje. Za vas vodimo oglaševalske kampanje v omrežju Google.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     

Facebook oglasi


Za vas objavljamo oglase, ki jih vaši potrošniki vidijo, ko uporabljajo Facebook. Oglase prikažemo natančno določenim ciljnim skupinam in jih sproti prilagajamo rezultatom. Klik nanje uporabnika pripelje na vašo spletno ali Facebook stran.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

E-poštni marketing


S preprostim orodjem lahko pošiljate e-novice, posebne ponudbe, vabila in druga sporočila, s katerimi obveščate, spodbujate prodajo in usmerjate obiskovalce na svojo spletno stran. Ob tem vam pomagamo z dodatnimi storitvami.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     

Vaša Facebook stran

 


Družabna omrežja so pomemben del svetovnega spleta, Facebook pa je med njimi največji. Tu lahko gradite odnos s svojimi sedanjimi ali potencialnimi strankami. Pomagamo vam najti svoj prostor na Facebooku.

 

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Pisanje učinkovitih besedil za splet


Poskrbite, da vaša sporočila ne ostanejo neopažena. Za vas napišemo besedila, ki so prilagojena vaši ciljni skupini in navadam bralcev na spletu. Vašim potencialnim strankam sporočimo tisto, kar morajo vedeti, da se odločijo za vas.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.