DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Svetovanje

Merimo uspešnost

Spletna stran se mora nenehno razvijati in prilagajati novim okoliščinam, da lahko uspešno deluje v vašo korist. Pri tem vam stojimo ob stran. Za vas merimo učinkovitost vaše spletne strani in dejavnosti spletnega marketinga. Na podlagi realnih podatkov vam svetujemo spremembe, s katerimi bo vaša spletna stran bolj prijazna do uporabnika, s tem pa tudi uspešnejša pri prodaji, pridobivanju povpraševanj ali drugih ciljih, ki jih zasleduje.
 

Načrtujemo doseganje ciljev

Analitično se lotevamo tudi izdelave nove spletne strani ali prenove obstoječe. V procesu načrtovanja raziščemo vašo dejavnost, cilje in konkurenčne prednosti, zasnovo spletne strani pa prilagodimo vašemu ciljnemu obiskovalcu, potencialni stranki. Dobro načrtovana spletna stran mu ponudi ključne informacije, ki jih potrebuje, da stori, kar od njega želite – izpolni vaš cilj.
Analiza spletne strani


Podali vam bomo zgoščeno oceno spletne strani in predlagali, kako izboljšati njeno učinkovitost. Analiza obsega oceno strukture in vsebin na spletni strani, njenega oblikovanja in lastnosti, ki vplivajo na uvrstitev v iskalnikih.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Načrtovanje spletnih strani


Pregledna, uporabna in učinkovita spletna stran je vitalen del poslovanja in močno orodje za trženje. Zasnujemo jo v procesu načrtovanja, pri katerem hkrati upoštevamo navade uporabnikov spleta in lastnosti vaše organizacije.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     

Skrbništvo spletne strani


Pri razvoju in vzdrževanju spletne strani vam stojimo ob strani z analizami in predlogi za izboljšave. Pozorno spremljamo trende na spletu ter vam svetujemo dopolnitve, ki bi izboljšale vašo spletno prisotnost.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.