Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Izdelava spletne trgovine


Izdelava spletne trgovine ni noben bav-bav, če se jo lotite s pravo ekipo. Ekipo, ki ima znanje iz vseh potrebnih segmentov:
  • Načrtovanje
  • Oblikovanje
  • Programiranje
  • Spletni marketing
  • Optimizacija prodaje
Spletne trgovine izdelujemo na odprtokodnem sistemu Magento in Wordpress.

1.) Načrtovanje

Spletna trgovina ni namenjena temu, da vsake toliko kakšen kupec odda naročilo. Ne. Spletna trgovina mora živeti, mora biti pametno zgrajena in prinašati dobre prodajne rezultate. Ni vseeno, kakšen tekst je na gumbu za dodajanje v košarico. In niti ni vseeno, kakšne barve je ta gumb, kakšne velikosti, ter kje je pozicioniran.
Zato se pri nas spletnih trgovin ne lotimo serijsko, ampak se posvetimo vsaki posebej, s ciljem doseganja čimboljše prodaje.

2.) Oblikovanje

Pri oblikovanju spletne trgovine se fokusiramo na čist dizajn ter sledimo novim trendom. Zavedamo se, da tisto, kar prodaja, so slike, videi in ostale obogatene vsebine. Naše spletne trgovine so tudi prilagojene za ogled na mobilnih napravah.

3.) Programiranje, konfiguracija, namestitev modulov

Vsaka spletna trgovina je unikatna, s svojimi specifikami. Glede na to, izberemo module in fukcionalnosti, ki jih je smiselno vključiti kot podporo prodaji. Naši razvijalci delajo s sistemom Magento na dnevni bazi, kar prinaša zelo veliko tehničnega znanja. Ni problema, ki ga ne bi znali rešiti.

4.) Uvoz izdelkov, dodajanje vsebin in objava strani

Ko je spletna trgovina pripravljena za vnos vsebin, najprej uvozimo produkte. Brez skrbi, če imate 1000 produktov, ne bo potrebno vsakega posebej vpisovati, ampak za vas produkte uvozimo (po predpripravljenem formatu). Trgovino dopolnimo z ostalimi podpornimi vsebinami, še enkrat potestiramo vse funkcionalnosti in pripravljeni smo na objavo.


Gostovanje na zanesljivih strežnikih Domenca.com


Gostovanje manjših spletnih trgovin

Za manjše trgovine (do 500 izdelkov) priporočamo vzdrževano VPS gostovanje >
 
Gostovanje večjih spletnih trgovin

Za večje trgovine (več izdelkov in z večjim obiskom) priporočamo VPS strežnik po meri >


Želite spletno trgovino, ki prodaja?


Pišite nam!
 

Vaše ime in priimek


Podjetje


Telefon


E-pošta


Kakšno spletno stran potrebujete? 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.