Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

O nas


Spletna agencija Klaro deluje že od leta 2003. Od takrat smo uspešno zaključili že več kot 700 spletnih projektov za več kot 300 različnih naročnikov.

Izdelavo spletnih strani smo kmalu dopolnili s storitvami hčerinskega podjetja Domovanje d.o.o. Po prevzemu podjetja Domenca d.o.o. s strani Domovanja smo največji ponudnik spletnega gostovanja in registracije domen v Sloveniji.

V letu 2016 se je podjetje Klaro d.o.o. preimenovalo v Webtasy, d.o.o.. Podjetjem v skupini DHH zaupa več kot 90.000 zadovoljnih naročnikov, za vas pa skrbi ekipa 45 sodelavcev.

Naš nabor storitev obsega tudi dejavnosti spletnega marketinga, svetovanje in izobraževanje o spletu.


Naše znanje za vaš uspeh

Nosilec uspeha vseh podjetij je ekipa več kot 30 sodelavcev, med katerimi so strokovnjaki za številna področja, povezana s svetovnim spletom: grafično oblikovanje, informacijsko arhitekturo, programiranje in razvoj spletnih rešitev, sistemsko administracijo, spletno trženje, družabna omrežja in še kaj.

Najpomembnejši je cilj

Klarovci se projektov lotevamo z velikim poudarkom na učinkovitem doseganju ciljev naših naročnikov. Ta usmeritev se izraža tako v načinu izdelave spletnih strani, ki se začne z definiranjem ciljev in načrtovanjem, kot tudi v poudarku na merljivih pristopih spletnega marketinga ter svetovalnih dejavnostih, ki zajemajo spletno analitiko in skrbništvo.

Celostni pristop

V Spletni agenciji Klaro najdete dolgoročnega partnerja, ki vam pomaga poskrbeti za celostno spletno prisotnost. Za vas izdelamo učinkovito spletno stran, izvajamo kampanje spletnega marketinga in oglaševanja, na izobraževanjih in delavnicah vam podamo znanje za uspešen nastop na spletu, ter vam svetujemo, kako učinkovito izkoristiti investicije v splet.

Sodelujemo v projektu

Projekt ReBirth

Environment - LIFE Programme
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.