Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Druge storitve


Individualno izobraževanje


Včasih na začetku potrebujete le malo pomoči. Takrat se lahko srečamo na individualnem izobraževanju in skupaj vzpostavimo vašo spletno stran.
 

Izdelava logotipa


Za profesionalno spletno stran potrebujete tudi lepo oblikovan logotip. Oblikujemo vam lahko logotip z ali brez grafičnega elementa.
     

Optimizacija za iskalnike


Če se vaša spletna stran ne znajde na prvi strani zadetkov v iskalnikih, kot je Google, ste izgubili tudi do 90 % obiskovalcev, ki bi lahko postali vaše stranke. Pomagamo vam izboljšati uvrstitev v iskalnikih in tako na stran pripeljati kakovosten obisk.
 

Google oglasi


Uporabnik spleta, ki v iskalnik vpiše vaše ključne besede, že aktivno išče ponudbo, kot je vaša. S klikom na vaš oglas najde vsebino, ki ga zanima, in bolj verjetno opravi nakup ali odda povpraševanje. Za vas vodimo oglaševalske kampanje v omrežju Google.
     

Facebook oglasi


Za vas objavljamo oglase, ki jih vaši potrošniki vidijo, ko uporabljajo Facebook. Oglase prikažemo natančno določenim ciljnim skupinam in jih sproti prilagajamo rezultatom. Klik nanje uporabnika pripelje na vašo spletno ali Facebook stran.
 

E-poštni marketing


S preprostim orodjem lahko pošiljate e-novice, posebne ponudbe, vabila in druga sporočila, s katerimi obveščate, spodbujate prodajo in usmerjate obiskovalce na svojo spletno stran. Ob tem vam pomagamo z dodatnimi storitvami.
 
 
   

Pošljite nam povpraševanje

 

Vaše ime in priimek


Podjetje


Telefon


E-pošta


Storitev, ki vas zanima
Individualno izobraževanje
Izdelava logotipa
Optimizacija za iskalnike
Google oglasi
Facebook oglasi
E-poštni marketing

Vaše sporočilo 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.