DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Načrtovanje spletnih strani


Pomemben je cilj

Dobro načrtovana spletna stran bo služila izpolnjevanju vaših ciljev na spletu, pa naj bo to povečanje števila povpraševanj, nakupi prek spleta, oddaja kontaktnih podatkov ali dvigovanje vašega ugleda in grajenje odnosov s strankami.

Načrtujte uporabnost

Vživeli se bomo v vaše obiskovalce in se potrudili, da na spletni strani dobijo informacije, ki jih iščejo, saj vas bodo tako cenili in z veseljem poslovali z vami.

   

Želim ponudbo >
Spletna stran ni sama sebi namen. Je temelj vaše spletne prisotnosti, zato mora biti pregledna, uporabna in učinkovita pri doseganju vaših ciljev. To dosežemo s pozornim načrtovanjem, pri katerem hkrati upoštevamo navade uporabnikov spleta in cilje ter lastnosti vaše organizacije. Tako bo vaša nova spletna stran postala koristen del poslovanja in močno orodje za trženje.

Načrtovanje

Načrtovanje zajema določanje ciljnih skupin uporabnikov oziroma obiskovalcev spletne strani, analizo njihovih potreb in rešitev le-teh ter pregled konkurence.

Ugotovitve bomo uporabili za analizo potreb skupin uporabnikov, pripravo rešitev za posamezne potrebe in uporabniških scenarijev. Vse to je odlična osnova za pripravo Vsebinskega koncepta spletne rešitve in žičnih diagramov spletne strani.

Vsebinski koncept spletne rešitve

Na podlagi informacij, ki jih bomo pridobili od vas, bomo izdelali Vsebinski koncept spletne rešitve, ki vsebuje:
  • Načrt spletne strani
  • Analizo tipičnih vsebin spletne strani
Vsebinski koncept je izhodišče za pripravo grafičnega koncepta in vsebin spletne strani.

Skice razporeditve elementov - žični diagrami

Žični diagrami so skice razporeditve elementov (menijev, gumbov, slik in drugih vsebin) na ključnih straneh vaše spletne strani. Njihov namen je oblikovati učinkovito in uporabniku prijazno spletno stran, ter podati jasne napotke za oblikovanje spletne strani.

Skice boste dobili v vpogled pred začetkom faze oblikovanja, da si boste že vnaprej predstavljali vašo spletno stran, ter da bomo lahko čim bolj upoštevali vaše želje in zahteve.


   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Oblikovanje spletnih strani >

Delavnica Priprava vsebin, pisanje za splet in optimizacija za iskalnike >


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.