DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Oglasne pasice


Pripeljite obiskovalce na spletno stran

Z oglasnimi pasicami lahko pripeljete več obiskovalcev na svojo spletno stran, tam pa jim predstavite svojo ponudbo in dejavnosti.

Podprite posebne ponudbe in akcije

Ponujate popust ali posebno akcijo? Z oglasno pasico lahko potencialne kupce opozorite nase na eleganten, zabaven in prepričljiv način.

Oglasne pasice so primerne za vse, ki:

  • Ponujate posebne popuste in kratkoročne akcije ali nagradne igre.
  • Želite na spletno stran pripeljati obiskovalce z določenimi interesi in življenjskim stilom.
  • Se soočate z močno konkurenco na spletu.
  • Želite pripeljati več obiska na spletno stran.
   

Želim ponudbo >
Oglasne pasice vam bodo pomagale opozoriti na nagradne igre in posebne akcije, ter pripeljale prave obiskovalce na vašo spletno stran. Objavite jih lahko na tematskih spletnih straneh in tako dosežete občinstvo, ki ima ustrezne interese in ga bodo vaša sporočila zanimala.

Oglasno pasico, ki jo izdelamo na vas, namestite na različne spletne strani, klik nanjo pa obiskovalca pripelje na vašo spletno stran oglaševalca.

Statična pasica je običajno slika ali besedilo na neki spletni strani, ob kliku nanjo pa obiskovalec pride na vaše spletno stran.

Animirane pasice so lahko standardne, na primer take, pri katerih se v enem okvirčku menja več slik ali delov besedila. Tako bolje izkoristite zakupljeni oglasni prostor. Izdelujemo pa tudi napredne interaktivne animirane pasice, na primer igrice, ki jih uporabnik igra z uporabo miške.


   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Spletno oglaševanje v omrežju Google >

Spletno oglaševanje v omrežju Facebook >


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.