DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Želite oglaševati na spletu?


S pomočjo spletnega oglaševanja lahko povečate obisk svoje spletne strani in poskrbite, da kupci izvedo za vašo ponudbo. Nagovorite jih lahko z oglasi v iskalniku Google, Facebook oglasi ali pa oglasnimi pasicami, ki jih namestite na portale in druge spletne strani. Pred vami je več možnosti. Kako izbrati pravo?

   

Želim ponudbo >
Google ali Facebook?

Oba velikana svetovnega spleta ponujata možnost oglaševanja. Pri obeh se lahko odločimo za plačevanje za klik ali pa za prikaze. Katerega torej izbrati za čim uspešnejšo kampanjo? Odgovor se skriva v načinih njunega delovanja.

Facebook ima veliko podatkov o svojih uporabnikih. Pri oglaševanju se opremo na te informacije. Natančno določimo, komu bo Facebook prikazal vaše oglase: izberemo lahko državo, kjer prebiva, spol, starostni razpon, zakonski status, interese in druge lastnosti.
Facebook oglasi so torej prava izbira, če dobro poznate ciljno skupino, ki ji želite predstaviti svojo ponudbo. Ponujate modne dodatke za gospodične, stare od 18 in 26 let? Nagovorite jih s Facebook oglasi. >

Približno 90 % vseh uporabnikov spleta na spletne strani dostopa s pomočjo iskalnikov, Google pa je med njimi daleč najbolj priljubljen. 80 % uporabnikov pregleda in klika samo po prvi strani rezultatov iskanj, kjer se poleg najbolje optimiziranih spletnih strani nahajajo tudi Google oglasi.
Google oglasi se uporabnikom prikazujejo, ko v iskalnik vpišejo določene ključne besede. Nagovorijo jih v trenutku, ko že aktivno iščejo ponudbo, kot je vaša, zato so odlična rešitev za usmerjanje kakovostnega obiska na vašo spletno stran.
Pri izbiri dobro iskanih ključnih besed si lahko pomagate z orodji Google vpogled v iskanje in Google orodje za ključne besede, z veseljem pa vam pomagamo tudi mi.
Preberite več o Google oglasih. >

Ne pozabimo na klasiko

Veste, na katere forume in portale zahajajo vaše potencialne stranke? Tam lahko njihovo pozornost zbudi vaša oglasna pasica. Izbirate lahko med statičnimi oglasnimi pasicami, torej pozorno oblikovanimi slikami, ter animiranimi pasicami, pri katerih gibanje pritegne oko obiskovalca. Klik na vašo pasico vodi na vašo spletno stran, lahko pa vam pomagamo tudi pri merjenju njene uspešnosti.
Preberite več o oglasnih pasicah. >

   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


  
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.