DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Vnos vsebin v vašo spletno stran


Naredite vtis

Kakovostna besedila in slike, ki privabijo, so ključne za vaš uspeh na spletu. Z našo pomočjo spletno stran napolnite z vsebinami, ki bodo prepričale obiskovalce.

Ohranite skladnost

Dobro pripravljene vsebine bodo vaši spletni strani dale enovito podobo, ki bo skladna tako z oblikovanjem kot tudi z vašimi cilji na spletu.

Vnos vsebin z našo pomočjo je primeren za vse, ki:

  • Nimate časa za vnašanje besedil in slik na spletno stran, oziroma želite spletno stran objaviti v krajšem času.
  • Želite na spletni strani prikazati zahtevnejše vsebine, kot so tabele in kompleksni obrazci.
   

Želim ponudbo >
Ko je vaša spletna stran vzpostavljena, je čas, da jo napolnimo z vsebinami, torej besedili in slikami. Vsebine so ključni del vaše spletne strani, zato je njihova predstavitev zelo pomembna za vaš uspeh na spletu. Sistem za upravljanje z vsebinami vam omogoča, da vsebine, ki ste jih pripravili, vnesete sami, lahko pa se odločite tudi, da to delo prevzamemo mi.

V zvezi z vnosom vsebin vam ponujamo:


Tehnični pregled
Če vsebine pripravite sami, jih pred vnosom na spletno stran tehnično pregledamo. Preverimo, ali so napisana vsa načrtovana besedila, ali ustrezajo dogovorjenim elementom strani, ali imajo vse potrebne povezave ipd.

Vsebinski pregled
Če se odločite, da boste besedila in slike za vašo spletno stran pripravili sami, hkrati pa se želite prepričati, da so vaše vsebine učinkovite, prepričljive in primerne za doseganje vaših ciljev na spletu, vam lahko pomagamo. Natančno pregledamo vse, kar ste pripravili, potem pa se srečamo na svetovalnem sestanku, kjer vas opozorimo na pasti, predlagamo izboljšave in vam pomagamo k čim kakovostnejšim vsebinam.

Vnos vsebin
Vsebine, ki ste jih pripravili sami ali pa z našo pomočjo, vnesemo na spletno stran. Poskrbimo tudi za zahtevnejši vnos in pazimo na skladnost oblikovanja. Spletna stran tako postane zaključena celota, s katero lahko takoj nastopite na spletu in jo kasneje po potrebi dopolnjujete z novimi vsebinami.


   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Pisanje učinkovitih besedil >

Izobraževanje Priprava vsebin, pisanje za splet in optimizacija za iskalnike >


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.