DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Izdelava spletnih strani

Spletne strani, ki dosegajo cilje

Spletna stran je vaše orodje za trženje in prodajo, ter obraz, ki ga kažete svetu. Z načrtovanjem poskrbimo, da obiskovalce prijazno usmerja k odzivu, pa naj bo to nakup, oddaja povpraševanja, vpis v e-poštni seznam ali kaj drugega. Oblikovanje spletne strani poskrbi za dober prvi vtis in podpre cilje, ki smo si jih zastavili pri načrtovanju. Pripravljeno zasnovo z vzpostavitvijo spremenimo v delujočo spletno stran, v katero vnesemo vaše vsebine.
 

Preprosto urejanje

Vsak dan izboljšujete svojo dejavnost in ponudbo, vaš razvoj pa mora odslikavati tudi spletna stran. Zato bo opremljena s preprostim in zmogljivim sistemom za upravljanje z vsebinami Webtasy CMS, ki vam bo omogočal osveževanje vsebin na vaši spletni strani in upravljanje s številnimi aplikacijami.
 

Dolgoročen uspeh

Ko vaša spletna stran potrebuje prenovo ali nadgradnjo, se lahko zanesete na nas. V preteklih sedmih letih smo s skoraj 300 strankami izvedli več kot 600 spletnih projektov. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in v sodelovanju z vami izdelali spletno stran, ki bo uspešno dosegala vaše cilje.
Načrtovanje spletnih strani


Dobro načrtovana spletna stran bo služila izpolnjevanju vaših ciljev: spodbujala povpraševanje ali nakup, ponujala prave informacije in učinkovito nagovarjala obiskovalca. Pri načrtovanju upoštevamo navade uporabnikov spleta in lastnosti vaše dejavnosti.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Oblikovanje spletnih strani


Vaša spletna stran je ena od mnogih, ki se borijo za obiskovalce. Le nekaj trenutkov imate na voljo, da vzbudite njihovo pozornost in jih prepričate, naj vam posveti svoj čas. Pri tem najpomembnejšo vlogo odigra oblikovanje spletnih strani.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     

Vzpostavitev spletne strani

 

Vzpostavitev spletne strani oziroma razrez je dejavnost, s katero na osnovi načrtovanja in oblikovanja izdelamo delujočo spletno stran. Opremimo jo s sistemom za upravljanje z vsebinami Webtasy CMS in aplikacijami, ki nadgrajujejo njeno uporabnost.

 

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Vnos vsebin v vašo spletno stran


Ko je vaša spletna stran vzpostavljena, je čas, da jo napolnimo z vsebinami, torej besedili in slikami. Vsebine so ključni del vaše spletne strani, zato je njihova predstavitev zelo pomembna za vaš uspeh na spletu.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     

Oglasne pasice

 

Oglasne pasice (bannerji) vam bodo pomagale opozoriti na nagradne igre in posebne akcije, ter pripeljati obiskovalce na vašo spletno stran. Za vas oblikujemo in izdelamo statične ali pa animirane oglasne pasice.

 

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Vzpostavitev bloga ali foruma


Blog in forum sta koristna dodatka k vaši spletni strani, lahko pa delujeta tudi kot zaključena celota. Pomagamo vam z vzpostavitvijo bloga ali foruma na izbrani spletni domeni, poskrbimo pa tudi za njegovo oblikovanje.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.