Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Vzpostavitev spletne strani


Od zamisli k izvedbi

Ko ste z načrtovanjem in oblikovanjem vaše nove spletne strani zadovoljni, je čas, da zaživi na spletu. Za to poskrbimo z vzpostavitvijo spletne strani.

Vse pod vašim nadzorom

Vsebino in aplikacije svoje spletne strani boste lahko vseskozi prilagajali s pomočjo preprostega in zmogljivega sistema za upravljanje z vsebinami Webtasy CMS.

   

Želim ponudbo >
Vzpostavitev spletne strani oziroma razrez je dejavnost, s katero na osnovi grafičnega koncepta izdelamo delujočo spletno stran.

Po zaključku načrtovanja in grafičnega oblikovanja bomo vzpostavili vašo spletno stran. Sprva bomo izdelali prototip spletne strani. Ta bo med celotnim procesom vzpostavitve vedno na razpolago za ogled na delovnem spletnem naslovu. Tako boste lahko aktivno sodelovali pri izdelavi vaše spletne strani.

Vsako spletno stran podpira sistem za upravljanje z vsebinami Webtasy CMS, ki vam omogoča samostojno urejanje vsebin ter uporabo aplikacij in gradnikov. Glede na vaše potrebe ga bomo opremili z aplikacijami, programskimi rešitvami, ki poskrbijo, da vaša spletna stran opravlja številne naloge.

   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Oblikovanje spletnih strani >

Webtasy CMS – sistem za upravljanje z vsebinami vaše spletne strani >

Vnos vsebin v vašo spletno stran >
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.