DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Aplikacije na vaši spletni strani


Aplikacije so različne programske rešitve, ki nadgrajujejo uporabnost vaše spletne strani. Uporabniški vmesniki aplikacij so na voljo v slovenskem in angleškem jeziku, za vse pa je na voljo tudi spletna in telefonska pomoč.

Standardne aplikacije, ki so del vsake pri nas izdelane spletne strani:

Druge aplikacije, s katerimi lahko opremite svojo spletno stran:


   

Želim ponudbo > 

Standardne aplikacije, ki so del vsake pri nas izdelane spletne strani


Sistem za tehnično in vsebinsko optimizacijo spletnih strani za iskalnike
Na preprost način lahko poskrbite za dobro uvrstitev vaše spletne strani med rezultati iskalnikov, kot je Google.si. Imeli boste možnost urejanja nastavitev, ki vplivajo na dobro uvrstitev med rezultati iskalnikov. Preprost uporabniški vmesnik vam omogoča:
  • nastavljanje opisa ter ključnih besed (meta-oznak) za celotno spletno stran ali za posamezne menijske postavke,
  • urejanje spletnega naslova (URL) in naziva (title) posameznih strani,
  • povezavo z Google.com orodji (Google Analytics, Google Webmaster Tools).

Iskalnik po vsebini spletne strani
Iskalnik omogoča iskanje po vsebini spletne strani ali pa po vsebini v podatkovnih zbirkah s pomočjo ključnih besed in/ali kategorij.

Statistika obiska spletne strani
Vsi obiski vaše spletne strani se dnevno beležijo in so pregledno prikazani v obliki tabel in grafov. Statistika vam ponuja naslednje informacije:
  • skupno število obiskovalcev spletne strani (letno, mesečno, dnevno),
  • število ogledov posamezne podstrani,
  • izvor obiskov (spletni naslov, iskalniki, povezave),
  • ključne besede, ki so jih obiskovalci vpisali v iskalnike, da so prišli na stran, ter
  • lokacijo obiskovalcev (po državah).

Možna je tudi preprosta povezava spletne strani z napredno statistiko Google Analytics.


Druge aplikacije, s katerimi lahko opremite svojo spletno stran


Spletni obrazci
Spletni obrazci olajšajo komunikacijo med vami in obiskovalci spletne strani. Z njimi lahko pridobivate povpraševanja, naročila, vprašanja in druge informacije.

Z obrazcem natančno določite, katere podatke vam mora obiskovalec posredovati. Na podlagi kakovostnih podatkov mu lahko hitro in učinkovito odgovorite (npr. na povpraševanje odgovorite s konkretno ponudbo).

Podatki, ki jih obiskovalci oddajo, se zapišejo v preglednico, ki jo lahko kadarkoli naložite s svoje spletne strani, hkrati pa lahko vsak izpolnjen obrazec prejmete tudi po e-pošti.

Obiskovalec, ki je oddal podatke s pomočjo obrazca, lahko na svoj e-poštni naslov prejme tudi samodejno povratno sporočilo.


Fotogalerije

Fotogalerijo uporabljamo za upravljanje z večjo količino slik na spletni strani. Omogoča vam enostavno dodajanje in urejanje fotografij. Te so obiskovalcu spletne strani predstavljene v pregledni obliki, saj jih lahko razvrščate in kategorizirate.

Fotografije so zaradi boljše preglednosti in hitrejšega nalaganja spletnih strani samodejno pomanjšane, ob kliku pa se povečajo na vnaprej določeno velikost.

Slike iz fotogalerije lahko prikažete tudi v drugem gradniku spletne strani, kot posamično fotografijo ali pa kot animacijo, v kateri se vnaprej določene slike izmenjujejo.


Mini predstavitev
Aplikacija Mini predstavitev omogoča menjavanje slik in besedil v gradniku na spletni strani. Obiskovalec si lahko ogleduje slike in besedila, ki se menjajo pred njegovimi očmi, ali pa gibanje vodi sam z uporabo miške. Ob kliku na določeno sliko oziroma besedilo ga spletna stran usmeri na podstran, kjer najde več podrobnosti.

Vsebine mini predstavitve (slike in besedila) lahko samostojno menjate in urejate in tako poudarite aktualno ponudbo ali vsebine na spletni strani. Aplikacija zato predstavlja boljšo in cenejšo alternativo spletni animaciji (npr. Flash), ki jo mora pripraviti nekdo z več tehničnega znanja.


Podatkovna zbirka
Podatkovna zbirka je vsestranska aplikacija, ki omogoča prikaz podatkov iz enega vira na različnih delih spletne strani. Vsebuje lahko besedila, slike, video vsebine ali povezave. Vsebine lahko kategorizirate in prikazujete na več delih spletne strani.

Aplikacijo lahko uporabite za prikaz katalogov izdelkov in storitev, ima pa še mnogo drugih načinov uporabe (napredne novice, članki in prispevki, refrence itd.).

Vsebine so urejene po vnaprej določeni strukturi, ki jo načrtujemo z vami. Tako jih lahko tudi po objavi vnaša več ljudi, pa ne bo prišlo do neskladnosti na vaši spletni strani.


Novice
Novice omogočajo preprosto objavljanje, urejanje in arhiviranje novic ali podobnih zapisov (obvestila, koledar dogodkov ipd.). Lahko jih kategorizirate in prikažete na poljubnem delu spletne strani. Vso vsebino je mogoče urejati s prijaznim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča vnos besedila, slik in povezav na datoteke.

Aplikacijo uporabljate tako, da na podstrani z novicami vnesete naslov, datum in besedilo novice, nato pa ta sama poskrbi, da se del novice (s povezavo na celo novico) prikazuje na temu namenjenih delih spletne strani.


Napredne novice
Napredne novice so aplikacija, ki vam omogoča urejen prikaz novic, napovedi in podobnih vsebin na vaši spletni strani. Deluje podobno kot aplikacija Novice, ponuja pa vam več fleksibilnosti pri zasnovi in prikazu vaših novic. Novice so zbrane na temu namenjeni podstrani spletne strani, skrajšani prikaz pa lahko omogočite v gradniku spletne strani (npr. na vstopni strani, v stolpcu ipd.).

Vnos novic je preprost, olajšano pa je tudi vaše upravljanje z njimi. Vnaprej lahko določite, kdaj naj se določena novica pojavi na vaši spletni strani in kdaj naj se tam neha prikazovati. Tako prihranite čas pri urejanju spletne strani in poskrbite, da ta ostane ažurna.


Oglasni prostor
Aplikacija vam olajša upravljanje z oglasnim prostorom na spletni strani. Tega lahko ponujate oglaševalcem ali pa ga uporabite za oglaševanje svojih vsebin in vsebin svojih poslovnih partnerjev.

Z aplikacijo lahko na različnih delih spletne strani prikazujete različne oglase. Na voljo vam je tudi preprost vmesnik za dodajanje oglasov različnih oglaševalcev in nastavljanje pogostosti prikazovanja.


Zaščitene vsebine
Vaša spletna stran lahko služi tudi kot zbirališče informacij, ki niso dostopne širši javnosti.
Z aplikacijo za upravljanje z zaščitenimi vsebinami so lahko določene podstrani vaše spletne strani vidne na primer samo vašim sodelavcem, članom ali obiskovalcem s posebnimi privilegiji. Do njih dostopajo z uporabniškimi imeni in gesli. Dodajate lahko uporabniške dostope, nato pa posameznim uporabnikom ali skupinam uporabnikov dodeljujete dostop do določenih podstrani.


Registracija uporabnikov
Registracija uporabnikov se uporablja v kombinacijah z drugimi rešitvami, na primer spletno trgovino ali zaščitenimi vsebinami. Obiskovalci lahko s pomočjo spletnega obrazca oddajo svoje podatke. Aplikacija del teh podatkov shrani v zbirko registriranih uporabnikov, ki lahko nato dostopajo do določenih vsebin na spletni strani (zaščitene vsebine) oziroma na njej opravljajo določene dejavnosti (npr. oddajo naročilo).

Odvisno od aplikacij, ki jim registracija služi, obstajajo tudi različne vrste registracijskih postopkov. Registracija uporabnikov je lahko samodejna, lahko od obiskovalca zahteva aktivacijo uporabniškega računa po e-pošti ali pa se odločite za nadzor, pri katerem sami aktivirate uporabniške račune. Možna je tudi kombinacija aktivacije s strani uporabnika in z vaše strani.

   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Izdelava spletnih strani >


 Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.