Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Izobraževanja za splet

Spletno znanje …

Naj gre za osveževanje in prilagajanje vaše spletne strani, optimizacijo za iskalnike ali pa upravljanje s Facebook stranjo, vsega se lahko naučite. Ključna znanja za uspešen nastop na spletu vam podamo na izobraževanjih in delavnicah.
 

… za uspešno poslovanje.

Nove informacije in veščine vam bodo pomagale bolje izkoristiti svojo investicijo v splet, dosegati cilje, načrtovati izboljšave in sprejemati poslovne odločitve. Vaši odzivi bodo hitrejši, saj vam ne bo treba čakati na zunanje izvajalce, hkrati pa si boste znižali stroške za upravljanje s spletno prisotnostjo in povečali nadzor nad pojavljanjem vašega podjetja ali organizacije na spletu.
Izobraževanje Osnovna uporaba Webtasy CMS


Vaša spletna prisotnost naj bo pod vašim nadzorom. Na izobraževanju vas naučimo, kako z uporabo prijaznega uporabniškega vmesnika Webtasy CMS urejati vašo novo spletno stran.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Delavnica Upravljanje s Facebook stranjo


Na delavnici se naučite malih trikov in zlatih pravil Facebooka, pomagamo pa vam tudi vzpostaviti Facebook stran za vaše podjetje ali tržno znamko.


Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     

Izobraževanje Priprava in optimizacija vsebin za splet

 

Če poznate zakonitosti interneta, lahko optimalno izkoristite njegove možnosti in se izognite pastem. Naučite se pripraviti vsebine spletne strani, ki bodo dosegale vaše cilje na spletu.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

 

Izobraževanje Napredna statistika – Google Analytics


Podatki o tem, kdo obiskuje vašo spletno stran in kaj tam počne, so zelo pomembni. Naučite se interpretirati različne vrste podatkov spletne statistike, ki jih ponuja orodje Google Analytics.

Več o storitvi >

Želim ponudbo >

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.