DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Optimizacija za iskalnike


Ne izgubljajte potencialnih strank

Če se vaša spletna stran ne znajde na prvi strani iskalnih zadetkov v iskalnikih, kot je Google.si, ste izgubili tudi do 90 % obiskovalcev, ki bi lahko postali vaše stranke.

Privabite kakovosten obisk

Vaša spletna stran bo optimizirana za prave ključne besede. Tako bodo nanj naleteli tisti, ki jih vaša dejavnost res zanima.

Iskalniki in uporabniki želijo isto

Hkrati, ko bomo vašo spletno stran optimizirali za iskalnike, bo postalo tudi bolj prijazno do obiskovalcev. Tako eni kot drugi namreč cenijo jasno podajanje pravih informacij.

Optimizacija za iskalnike je primerna za vse, ki:

  • Želite pridobivati povpraševanja ali prodajati izdelke in storitve prek spleta.
  • Veste, da vaše potencialne stranke uporabljajo splet za iskanje informacij o ponudbi, kot je vaša.
  • Iščete nove stranke ali na novo začenjate s poslovanjem.
  • Delujete v panogi z močno konkurenco na spletu.
   

Želim ponudbo >
Kaj je optimizacija za iskalnike

Optimizacija za iskalnike je prilagajanje lastnosti in vsebine spletne strani z namenom, da bi se ta čim bolje uvrščala med rezultati iskalnikov, kot je Google. Za vas izvajamo dva tipa optimizacije spletnih strani:

  • Vsebinska optimizacija strani vključuje prilagajanje besedil, naslovov, imen menijskih postavk in organizacije vsebin na vaši spletni strani, da iskalniki pravilno razumejo vsebine in jih zato bolje uvrstijo.
  • Grajenje povezav je vzpostavljanje kakovostnih vhodnih povezav, ki vodijo na vašo spletno stran in tako zvišujejo njeno avtoriteto. Spletne strani z višjo avtoriteto se bolje uvrščajo med rezultati iskanj.

Pomagamo vam izbrati ključne besede

Kakšne besede uporabijo vaše potencialne stranke, ko iščejo ponudbo, kot je vaša? Priporočamo vam smiselne in pogosto iskane ključne besede, s katerimi bomo na spletno stran privabili prave obiskovalce.

Proces, ki ga plačujete po učinku

Analiza in izvedba sprememb na vaši spletni strani (vsebinska optimizacija) predstavlja stalno izboljšavo, ki vam bo koristila, dokler bo spletna stran ostala v takšni obliki. Optimizacija kot celota pa je dolgoročen proces, ki je odvisen od mnogih dejavnikov: vedenja iskalnikov in njihovih algoritmov, sprememb na strani konkurence, starosti domene itd. Zato vam ponujamo možnost plačevati naše delo po učinku. Plačevanje se bo začelo šele v trenutku, ko bo vaša spletna stran na zaželenem mestu na prvi strani rezultatov iskalnikov.

Pošljite nam povpraševanje in za vas bomo pripravili ponudbo po meri.


   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Spletno oglaševanje v omrežju Google >

Izdelava spletnih strani >


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.