DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
informacije: 01 / 777 78 77
e: info@klaro.si
podpora uporabnikom:
01 / 777 78 77
e: podpora@klaro.si

Pridružite se nam:

Vaša Facebook stran


Najdite svoj prostor

Družabna omrežja so pomemben del spleta, svoje mesto v njih pa so našle tudi organizacije in tržne znamke. Tudi vi lahko zasedete svoje mesto v največjem družabnem omrežju.

Drugačen pristop

V družabnih omrežjih lahko s svojim občinstvom komunicirate na bolj sproščen in oseben način. »Ujamete« jih v trenutkih, ko se zabavajo, in se jim približate.

Facebook stran je primerna za vse, ki:

  • Želite na sodoben način upravljali s svojo blagovno ali storitveno znamko.
  • Bi radi redno komunicirali s svojimi potencialnimi strankami ali občinstvom in jim ponujali zanimive vsebine.
  • Želite spoznati svoje potrošnike in jim prilagoditi svojo strategijo poslovanja.
   

Želim ponudbo >
Vaš kotiček na družabnem spletu

Družabna omrežja predstavljajo pomemben del svetovnega spleta, Facebook pa je med njimi največji. Tu lahko skrbite za javno podobo svojega podjetja in gradite odnos s svojimi sedanjimi ali potencialnimi strankami.

Za podjetja in organizacije je najprimernejša oblika nastopa Facebook stran, ki vam jo pomagamo vzpostaviti. Uporabniki se lahko povežejo s stranjo in tako med novicami na svoji domači strani prejemajo vaše vsebine, ali pa obiščejo stran in si tam ogledajo, komentirajo in uporabljajo vsebine.

Veliko možnosti za komuniciranje

Na svoji Facebook strani lahko objavljate povezave na spletne strani, vabila na dogodke, slike, videe in besedila. Profesionalen videz ji bomo nadeli s skrbno oblikovano prikazno sliko in naslovnico..

Pomagamo pri upravljanju

Ko bo vaša Facebook stran vzpostavljena, bo čas za njeno dolgoročno vzdrževanje in izboljševanje. Tu vam ponujamo pomoč: Najprej bomo za vas izvedli individualno delavnico, na katerem bomo skupaj zastavili izhodišča vaše strategije v omrežju Facebook in vam podali tehnično ter vsebinsko znanje, ki ga potrebujete za uspešno upravljanje. Nato vam bomo v obliki mentorstva na voljo za pomoč in iskanje novih priložnosti.


   

Želim ponudbo >

 
Želim več informacij >


Oglejte si tudi:


Spletno oglaševanje v omrežju Facebook >

Delavnica Upravljanje s Facebook stranjo >


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.